NIEUWS

Nu ook motorverhuur via

MOTOSHARE

Hier wordt hard gewerkt!

Met ingang van 1 maart 2020 verhuizen wij naar ons nieuwe en veel grotere pand aan de Barkstraat 1 in Raalte.
Hier hebben wij veel meer ruimte om onze occasions, accessoires, kleding e.d. aan u te tonen, bovendien word de werkplaats
een stuk ruimer en moderner, en hebben wij een prachtige (winter)stallingsruimte met lift naar de bovenste verdieping gemaakt!


Bridgestone nieuwste sport-tourband T31 en Adventure A41 nu bij ons uit voorraad leverbaar!

Bridgestone Battlax Sport Touring T31: Dit is de evolutie van voorganger T30Evo. Bridgestone heeft de rubbercompound van de voorband herzien om die flexibeler te maken en zo het vertrouwen in de voorband te vergroten. Het profiel is daarbij ook herzien om de afvoer van water te verbeteren.
De opdracht aan de Bridgestone ontwikkelaars was simpel, de uitvoering allerminst: maak de nieuwe T31 de ultieme sport-touring band. Niets minder. Om dat te realiseren werd niet alleen naar de Europese omstandigheden gekeken, er werd ook uitgebreid getest en ontwikkeld in Europa. Van Alpenpas tot Autobahn, de T31 moest de band worden die niet alleen nieuwe maatstaven neerzet, maar ook stevig afstand van de concurrentie weet te nemen. En ook nog eens in alle courante maten snel leverbaar, inclusief GT uitvoeringen voor zware toerbuffels.

 

Bridgestone Battlax Adventure A41: De nieuwe A41 vervangt de A40 (die wel leverbaar blijft maar naar de tweede productielijn gaat). De Bridgestone A41 gebruikt een samengestelde compound aan de voor- en achterzijde en de versterkte structuur van de band moet de stabiliteit in de bochten verbeteren. Bridgestone claimt vooral veel betere prestaties op natte ondergrond.

 

Nieuwe Michelin Road 5 nu uit voorraad leverbaar!

Meer vertrouwen voor motorrijders: Michelin komt met een belangrijke nieuwigheid voor Sport Touring motorrijders. Tot nu toe is de Michelin Pilot Road 4 (met meer dan 1,5 miljoen verkochte banden in 4 jaar tijd) de onbetwiste standaard op de Europese markt voor Sport Touring banden. Maar zijn opvolger, de Michelin Road 5, verlegt opnieuw de grenzen voor sportieve radiaalbanden. Uit intern onderzoek, waarin hij werd vergeleken met zijn grootste concurrenten, blijkt dat de Michelin Road 5 de beste grip heeft op nat wegdek. Bovendien blijft hij gedurende zijn hele leven goed presteren in natte omstandigheden. Zelfs na 5.000 kilometer, heeft de Michelin Road 5 net zo een korte remweg als een nieuwe Michelin Pilot Road 4. Dat is een belangrijke verbetering.

Deze nieuwe Sport Touring band slaagt in de moeilijke opdracht om zijn prestaties door de tijd heen te behouden; met name op moeilijke ondergrond zoals nat wegdek. Dat sluit perfect aan op het beleid van Michelin om prestaties in hoge mate constant te houden. Door de nieuwste innovaties van de groep kan aan deze zware eisen worden voldaan. Daarmee biedt Michelin motorrijders steeds meer veiligheid, vertrouwen en rijplezier. De vele technologieën die zijn toegepast bij deze nieuwe Michelin Road 5, illustreren dat op perfecte wijze.

De nieuwe Michelin Road 5 is beschikbaar in 11 afmetingen, waarvan 4 voor de Trail versie. Hij zal vanaf 1 januari 2018 bij ons te koop zijn.

Google Rating
4.7
Michelin Road 5

CONTACTGEGEVENS


Boshuizen Motor Service
Barkstraat 1
8102 GV Raalte

T  (+31) 572371662
E  info@boshuizenmotorservice.nl KvK 73995576
BANK  NL69 RABO 0338 3072 65

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag
10:00 - 18:00 uur

Dinsdag
10:00 - 18:00 uur

Woensdag
Geopend Op Afspraak

Donderdag
10:00 - 18:00 uur

Vrijdag                                   (Geen Koopavond van 1 November t/m 1 Maart)

       10:00 - 18:00 uur


Zaterdag
10:00 - 16:00 uur