top of page
Motor Service en reparatie, accessoires, betrouwbare motorzaak nederland. Ocassions motoren en financiering.

Onze werkplaats

Ben je op zoek naar een motorwerkplaats in Overijssel waar je terecht kunt voor onderhoud, reparatie of schadeherstel van je motor? In dit geval ben je bij Boshuizen Motor Service, gevestigd in Raalte, op de juiste plek. Of je je huidige motor nu bij ons hebt gekocht of deze bij een andere specialist hebt aangeschaft: bij ons maak je gebruik van alle voordelen die wij als motorwerkplaats aanbieden. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

TEXA Diagnose

De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE 5 en AXONE Nemo displayeenheden en op de robuuste NAVIGATOR TXB Evolution interface. Deze apparaten verbinden via Bluetooth en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig. Ze garanderen niveaus van snelheid en prestaties die eenvoudigweg ongeëvenaard zijn in de wereld van meervoudige merk-diagnostiek. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse diagnose specialist en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid.
Wij beschikken via regelmatige updates altijd over de juiste gegevens van alle motoren.

Motor Service en reparatie, accessoires, betrouwbare motorzaak nederland. Ocassions motoren en financiering. Texa Diagnose en Axone 5.
Motor Service en reparatie, accessoires, betrouwbare motorzaak nederland. Ocassions motoren en financiering. Garantie en leveringsvoorwaarden

Garantie

Onze garantie, betalings, en leveringsvoorwaarden zijn volgens de algemene voorwaarden bovag fietsbedrijven en bovag gemotoriseerde tweewielerbedrijven.

Bovag-logo-2.png
RDW-logo.png
bottom of page