top of page
Search

Bridgestone sport-tourband T31 + Adventure A41 uit voorraad leverbaar.

Updated: Jan 4, 2022

Bridgestone Battlax Sport Touring T31: Dit is de evolutie van voorganger T30Evo. Bridgestone heeft de rubbercompound van de voorband herzien om die flexibeler te maken en zo het vertrouwen in de voorband te vergroten. Het profiel is daarbij ook herzien om de afvoer van water te verbeteren.

De opdracht aan de Bridgestone ontwikkelaars was simpel, de uitvoering allerminst: maak de nieuwe T31 de ultieme sport-touring band. Niets minder. Om dat te realiseren werd niet alleen naar de Europese omstandigheden gekeken, er werd ook uitgebreid getest en ontwikkeld in Europa. Van Alpenpas tot Autobahn, de T31 moest de band worden die niet alleen nieuwe maatstaven neerzet, maar ook stevig afstand van de concurrentie weet te nemen. En ook nog eens in alle courante maten snel leverbaar, inclusief GT uitvoeringen voor zware toerbuffels.


Bridgestone Battlax Adventure A41:

De nieuwe A41 vervangt de A40 (die wel leverbaar blijft maar naar de tweede productielijn gaat). De Bridgestone A41 gebruikt een samengestelde compound aan de voor- en achterzijde en de versterkte structuur van de band moet de stabiliteit in de bochten verbeteren. Bridgestone claimt vooral veel betere prestaties op natte ondergrond.Comments


bottom of page